Gameweek 9

Anbefalte kjøp i hvert ledd

Billig forsvarer

Matt Doherty (4,7) – Wolverhampton

Wolverhampton har vært bunnsolide så langt, og har kun sluppet inn seks mål på åtte kamper. Vi tror ikke dette kommer til å snu med det aller første, så her får du mye poeng for lite penger. Det som skiller Matt Doherty fra de andre i forsvaret til Wolves er hans offensive bidrag. Er ofte involvert veldig høyt i banen, noe som har resultert i et mål og to målgivende.

Premium forsvarer

Andrew Robertson (6,3) – Liverpool

Liverpool har lenge blitt hyllet for blendende offensiv angrepsfotball og samtidig blitt kritisert for å være evneveike i forsvar. Dette har Klopp virkelig gjort noe med, og denne sesongen har Liverpool virkelig imponert defensivt. Andrew Robertson er en løpsmaskin på venstrebacken, og kommer stadig til gode innlegg. Rasker nesten alltid med seg bonuspoeng. De to neste kampene er mot bunnlagene Huddersfield og Cardiff.

Andrew-Robertson-927532.jpg
Robertson og Liverpool går inn i en periode med fine kamper.

Premium midtbane

Eden Hazard (11,3) – Chelsea

Den lille magikeren fra Belgia, hva skal man si? Har virkelig slått ut i full blomst med «Sarriball». Er den aller heiteste spilleren i Premier League om dagen, og har soleklart mest poeng på spillet. Det ligger i kortene at han skal herje mot Mourinho til helgen. Must have!

Billig midtbane

Richarlison (6,7) – Everton

Brasilianeren trives svært godt under vingene til Marco Silva. Har i det siste blitt brukt som midtspiss, og det virker som om han vil få tillit der fremover også. Har grusomme bortekamper den kommende tiden, men hjemmekampene er på sin side helt ypperlige.

Premium angrep

Alexandre Lacazette (9,7) – Arsenal

Arsenal begynner virkelig å se ut som et godt lag, og det blir spennende å følge de fremover. Lacazette har gjort spissplassen til sin egen, og det har gitt resultater. Fire mål på de fire siste kampene. I tillegg virker han å være den foretrukne straffetakeren. Nå skal de ta i mot Leicester før de møter Crystal Palace neste runde.

Billig angrep

Glenn Murray (6,6) – Brighton

Brighton har kanskje hatt det aller vanskeligste kampprogrammet så langt. Fremover ser det mye lysere ut. Til tross for vanskelige kamper så står Murray allerede med fem mål på åtte kamper. I tiden som kommer er kampprogrammet mye enklere, og dette gjør Murray til en svært god billig angrepsspiller. Kun eid av 2,8%.

960
Glenn Murray leverer i Premier League, til tross for sin alder.