Gameweek 13

GW 13

Anbefalte keepere

David De Gea (5.8) – Et utskjelt United tar i mot Crystal Palace hjemme på Old Trafford.  Crystal P har 3 bortekamper på rad uten seier, og har bare scoret 6 mål.  United har sluppet inn 21 mål så langt, men hjemme mot Crystal P bør det bli 3 poeng og 0 baklengs.

Rui Patricio (4.6) – Wolves tar imot Huddersfield på hjemme bane. Står med 4 CS så langt denne sesongen, og i denne matchen bør det være store muligheter for å plusse på denne statistikken.  2 – 2 – 2 på hjemmebane så langt.

Anbefalte forsvarsspillere

Lucas Digne (4.8) – Virker som et spennende og bra valg dersom man ligger litt bak i kompisligaen, valgt av bare 2,8%. Offensiv spillestil og har allerede fått ansvaret for enkelte døballer. Møter nå Cardiff hjemme, som fort kan resultere i offensive poeng og CS.

Aymeric Laporte (6.0) – spilt 90 minutter i samtlige kamper denne sesongen. City står med 7 CS på 12 kamper, så her er det gode muligheter for defensive poeng. Møter nå West Ham på bortebane som står med 2 – 1 – 3 på hjemmebane.

Anbefalte midtbanespillere

Mohamed Salah (13.0) – Man kan fortsatt ikke gå uten Salah, men andelen fantasyspillere uten øker for hver runde. Nå er han valgt av 36,1%. Møter Watford og fjorårets to oppgjør mot de resulterte i 5 mål og 1 assist. Om den offensive trioen til Liverpool er på jobb denne runden, blir det fort et målrikt oppgjør.

Anthony Martial (7.6) – En av på United som fungerer bra for tiden. Står med 6 mål og 1 assist på de siste 6 kampene. Møter nå et rufsete Crystal Palace på hjemmebane.

skysports-martial-manchester-united_4462160

 

Anbefalte Angrepsspillere.

Raul Jimenez (5.8) – Wolves spydspiss er klar for nok en solid innsats mot Huddersfield i helga. 3 mål og 5 assist på 12 kamper lar seg høre, men et minus med Jimenez er at han ofte blir byttet ut.

sp24-Raul-Jimenez.jpeg

Sergio Agüero (11.5) – Nok en gang er Agüero blant våre utvalgte. Vi synes det er vanskelig å gå uten den lille argentineren. Møter West Ham borte. Scoret 3 mål mot West Ham i fjor og vi tror han komme til å fortsette med dette i år.