GW 16

GW 16

Anbefalt keeper

Lukasz Fabianski (4.6) – En spiller mange velger på fantasy, møter Huddersfield hjemme denne runden. Fabianski er også fin å ha videre framover mtp kampoppsettet. 17 poeng på de to siste kampene og han plukker jevnt med bonuspoeng.

Anbefalte forsvarsspillere

Matt Dotherty (5.0) – Møter Newcastle på bortebane denne runden. Dotherty er som de fleste har fått med seg nå en farlig mann framover på banen. Står med 1 mål og 1 assist på de 2 siste kampene, og det er gode muligheter for at dette fortsetter i denne kampen.

Virgil Van Dijk (6.1) – Forsvarssjefen til Premier Leagues mest gjerrige lag har storspilt i det siste. Står med 2 assist som midtstopper på de 2 forrige kampene og 3 CS på de 4 siste. Møter et Bournmouth i varierende form med 4 tap på de 5 siste. Vinner veldig mye dueller på offensiv dødball, så her er det muligheter for offensive poeng.

VVD.jpg

Anbefalte midtbanespillere

Heung min Son (8.4) – Son har sett bra ut i det siste og står med 2 mål på de siste 3 kampene. Møter nå Leicester på bortebane, som Tottenham må slå om de skal henge med i toppsjiktet.

Raheem Sterling (11.6) – Sterling har blitt en av balløyas målfarligste spillere i det siste. Spiller veldig bra og finner stadig vekk på kreative ting som skaper sjanser og mål. Møter Chelsea borte som kan bli en tøff nøtt, men vi velger å ha troen på Sterling også i denne kampen.

Anbefalte angrepsspillere

Pierre Emerick Aubameyang (11.3) – Med fin form og et gunstig kampprogram framover ser vi ingen vei utenom Aubameyang. 10 mål og 3 assist så langt i år. Mye av det offensive spillet til Arsenal avhenger av en Aubameyang i form.

Harry Kane (12.5) – 3 mål og 1 assist de siste 3 kampene for engelskmannen som har begynt å prikke inn juleformen. Har et fint kampprogram helt fram til GW 22 så her er det nok mange som kommer til å sette Kane inn på laget. Møter Leicester borte til helga.

 

kane.png