GW 24

Anbefalt keeper  : 

David De Gea (5.8) – Tar i mot et Burnley lag som nettopp tapte 5-0 mot City i FA-Cupen. Med formen som United viser for tiden, er det vanskelig å se at dette blir et tap. Står med 2 CS på de 3 siste kampene.

Anbefalte forsvarsspillere:

Lucas Digne (5.3) – Blitt en liten favoritt den lille franskmannen. Har glimtet til med mål og assister. Med sin meget farlige dødballfot har han også fått lov til å ta frispark som ofte resulterer i mål. Møter nå Huddersfield på bortebane som bør resultere i 3 poeng for Everton med noen herlige offensive bidrag fra Digne.

Andy Robertson (6.7) – Man kan vel ikke gå uten Robertson på laget? Er med sine 129 poeng den forsvarsspilleren som har flest poeng. Møter nå Leicester hjemme på Anfield. 19 poeng på de 3 siste kampene, 2 assist har han også dratt med seg.

Anbefalte midtbanespillere

Paul Pogba (8.7) – Står med 8 mål og 8 assist så langt i år. Pogba har virkelig funnet formen etter at Solskjær tok over jobben som manager, og har notert seg for 5 assist og 5 mål siden da.

Mohamed Salah (13.6). 6 mål og 3 assist på sine 6 siste. Tosifret antall poeng i 5 av de 6 siste. Er nå eid av 50.4 % av alle spillere på fantasy, noe som gjør at man nesten ikke kan gå uten han for å henge med. Møter nå Leicester hjemme på det som har blitt et fort.

Heung Min Son (8.6) – Et Tottenham som slet offensivt i sist runde uten to av sine viktigste offensive spillere. Nå får de mest sannsynlig tilbake Son som har vært toneangivende så langt i år. Røk tidlig ut av Asian Cup og er dermed tilgjengelig på fantasy en god del tidligere enn hva som var forventet. Er nå bare eid av 5.0%, så her er det mulig å gjøre et kupp.

Son-Heung-min

Anbefalte angrepsspillere

Marcus Rashford (7.7) – Det blir en trippel fra United i denne ukens tips og det med det rette. Har vært veldig gode etter Solskjær tok over og Rashford ser nå ut som en av de viktigste offensivt. 4 mål og 2 assist på de 4 siste kampene. Møter Burnley hjemme som fort kan bety at den fine statistikken bare blir enda bedre.

Gonzalo Higuain (9.5) – Må bare ha med Higuain i ukens tips. Her har vi en potensiell FPL joker nå i innspurten av sesongen om han linker godt opp med Hazard og resten av de offensive guttene hos Chelsea. Higuain vet hvor målet står og er meget solid som oppspillspunkt og inne  i boksen.

Gonzalo-Higuain-FA-Cup-action.jpg