GW 6

Billig forsvarer

Jose Holebas (4.9). Holebas står med tredje mest poeng hos forsvarsspillerne i årets sesong. Møter nå Fulham borte som fort kan gi en CS for forsvarskjempen. 1 mål og 4 assist så langt.

Premium forsvarsspiller

Virgil Van Dijk (6.0) Bankers i et solid LFC lag så alngt i år. Bare sluppet inn 2 mål i serien og VvD ser farlig ut på offensiv dødball. Kan være en fin mann å ha på laget til denne runde, selv om de neste kampene ikke er av det letteste slaget.

Billig midtbane

Ryan Fraser (5.7) Duracellkaninen som kan herje med hvilket som helst forsvar er en fin mann å ha på laget sitt. Står med 3 mål og 2 assist så langt, og det bør og kan bli flere offensive poeng mot Burnley i helgen.

imgID145856280.jpg.gallery

Premium midtbane

Christian Eriksen (9.3). Eriksen har ikke vist oss samme form som under fjorårets sesong enda, men mot Cardiff borte kan det fort snu. Har notert seg for 2 assist så langt. Har mistet en del av dødballansvaret til Trippier, men vi mener han fortsatt kan være en fin spiller å ha på laget.

Billig spiss

Joshua King (6.3). Nordmannen står med 2 mål og 1 assist så langt i år. Endelig fått tilbake straffesparkansvaret og dette betyr mye mtp poeng. Sammen med Fraser bør han klare å stille i stand trøbbel for et vaklende Burnleyforsvar.

Premium spiss

Romelu Lukaku (11.1) 3 mål på sine 2 siste matcher og et gunstig kampoppsett framover bør tale til fordel for å velge den belgiske kjempen. Møter Wolves hjemme nå til helgen.

Romelu-Lukaku-855337