GW 7

Anbefalte kjøp i hvert ledd

Billig forsvarer

Matt Doherty (4,4) – Wolverhampton

Det var store forventninger knyttet til Wolverhampton før årets sesong, og man kan vel si at de har innfridd. Virker svært solide, spesielt defensivt. Nå venter Southampton på hjemmebane, og det er en god mulighet til å få nok et rent bur.

Premium forsvarer

Kieran Trippier (6,1) – Tottenham

Mye spenning rundt rotasjonen på backplass hos Tottenham, men Trippier har spilt det meste så langt. I tillegg ble også Aurier skadet i midtuken, så det lover godt for spilletid i helgen. Har en ekstremt god dødballfot, og de to neste kampene er mot Huddersfield og Cardiff. Godt valg om man skal bytte ut eksempelvis Benjamin Mendy.

5b1fe0c598f57_GettyImages966428482.jpg
Trippier har en dødballfot det lukter svidd av.

 

Premium midtbane

Eden Hazard (11,1) – Chelsea

Den lille magikeren fra Belgia virker å trives under den mer offensive tilnærmingen til Sarri. Flott mål i midtuken mot Liverpool og er nok veldig giret på å skåre i helgen også. Eksploderte mot Cardiff, og slik han spiller for tiden så virker han å være nærmest et must på midtbanen.

GettyImages-1018854660.jpg
Den lille magikeren fra Belgia er i målform. 

Billig midtbane

Richarlison (6,6) – Everton

Tilbake fra karantene nå, og selv om det ikke ble noen poeng på fantasy så bestod han så til de grader øyetesten. Er alltid farlig fremtid og virker ekstremt pigg. Kommende motstander er Fulham, som langt ifra har vært solide defensivt. Her kan det bli mye poeng!

Premium angrep

Harry Kane (12,4) – Tottenham

Huddersfield borte, Cardiff hjemme og West Ham borte. Det er de tre neste kampene til selveste Harry Kane. Her lukter det veldig mye mål. Agüero er oppe på 52% eierandel, mens Kane er ende på 25%. Om du kapteiner Kane de neste rundene, og han innfrir så vil du klatre veldig mange plasser på rankingen. Virket også mer pigg mot Brighton sist enn han har vært på lenge, så her kan det smelle.

Harry-Kane-Tottenham.jpg
En målkåt Harry Kane skal spille mot ligaens to dårligste lag. 

Billig angrep

Raul Jimenez (5,5) – Wolverhampton

Fremstår som det aller beste billige alternativet i angrep. Assist i forrige kamp, og mål i kampen før det. Wolverhampton er gode, og Jimenez kommer til å få flere muligheter foran mål. Klassespiller.