GW3

maccan.jpg

Premium forsvar

Marcos Alonso (6.6)

Fjorårets store defensive poengplukker er i gang i år igjen. 1 mål og 2 assist så langt. Har greit kampoppsett de neste matchene, så her kan det bli flere poeng. Spiller i år dog litt lengre ned i banen som en normal venstreback og ikke som vingback.

Billig forsvarer

Steve Cook (4.6)

Leverte forrige runde med mål og assist. Møter Everton denne helga, som kan bli en tøffere nøtt og knekke. Cook er målfarlig på offensiv dødball og det er her vi ser verdi i han.

Premium midtbane

Sadio Mané (9.8)

Mane har levert pene 3 mål på 2 matcher så langt, i helgen møter LFC Brighton hjemme på Anfield. Her bør det kunne legges til målpoeng for den lynraske vingen.  Også et fint alternativ dersom du vil frigjøre penger fra Salah til andre oppgraderinger.

Mid range midtbane

 Henrikh Mkhitaryan (7.1)

 Selv om Arsenal ikke akkurat har imponert stort i de to første rundene, har Miki vært en av få positive. Mål, assist og 2 bonus sist runde. Møter nå West Ham som ikke har sett veldig solide ut i forsvar. Har også fine kamper framover.

 Billig midtbane

James Milner (5.5)

Den kjedeligste mannen man finner på en fotballbane fortsetter å levere målpoeng. Ser fortsatt bankers ut på straffer så lenge han er på banen. Står med pene 17 poeng så langt.

milly
Boring Milner

Premium angrep 

Sergio Aguero (11.2)

Slo kraftig tilbake med hattrick etter å ha gått målløs av banen i runde 1. City har fint kampoppsett framover og begynner allerede å se veldig farlige ut framover i banen. Aguero kan fort stige i pris også, dersom han leverer målpoeng i denne runden.

Billig angrep

Danny Ings (5.5)

Startet endelig i forrige match, og svarte med å sette 1 ball i nota. Så veldig kamplysten og virket ivrig etter å imponere sine nye lagkompiser. Vi har troa på at Ings kan fortsette i denne stilen og sette ett par kuler i kassa.