GW4

Billig forsvarer

Aaron Wan Bissaka (4.1) Er nå tilbake fra suspensjon og er ventet å gå rett inn i backrekka igjen. Meget solid defensivt unggutten og viste sist mot Liverpool at han også kan bidra mye offensivt.

Premium forsvarer

Benjamin Mendy (6.4). Står med solide 27 poeng så langt, snitt på 9 hver runde. Møter nå Newcastle hjemme på Etihad. Bør være reelle mulighet for både CS og offensive poeng på Mendy.

Benjamin-Mendy-685919
Benjamin Mendy har nærmest vist seg som en absolutt nødvendighet på FPL. 

Billig midtbane

Ruben Neves (5.2). Midtbanegeneralen som er først i rekka på frispark og har sin vante plass i retur på cornere. Målfarlig mann og har vel ikke scort et mål innenfor 16 metern. Møter West Ham som det ikke akkurat oser selvsikkerhet av.

Mid range midtbane

Lucas Moura (7.1). Makan til spiller! Herja med United sitt forsvar på mandag, scoret to mål og løper som en tulling. Møter nå Watford, men vi har tro på at Moura vil fortsette å levere. Mange er nødt til å erstatte en suspendert Richarlison, og da er Moura et godt alternativ.

Luca-Moura-1-800x504
Skal denne fotrappe brasilianeren inn på laget ditt? 

Premium midtbane

Eden Hazard (10.6). Tilbake og spilte 90 min i forrige runde. Var involvert i absolutt alt som Chelsea skapte offensivt. Møter nå Bournemouth hjemme på Brua. Cardiff og West Ham de to etter det, potensielt mye poeng å hente her!

Billig spiss

Aleksandar Mitrovic (6.6). Fulhams angriper er on fire for tiden. 3 mål og 1 assist i forrige runde. Møter nå Brighton på bortebane. Mitrovic er et fint alternativ om du trenger et billig alternativ på topp for å frigjøre midler til andre posisjoner. Fulham har også imponert veldig med offensiv fotball, og det lover godt for Mitrovic.

49C6E20300000578-5458183-image-a-94_1520098597329
Mitrovic har vist seg å være en serbisk målmaskin også på det aller høyeste nivået i England. 

 

Premium spiss

Sergio Agüero (11.3) Tør man gå uten Agüero? Bortekamp mot Newcastle står på planen for Guardiolas menn. Forrige runde ble en skuffelse for de 48.9% som har valgt han , men vi tror det snur denne runden. Kanskje er det også en mulighet for å trøkke til med triple cap på Agüero denne runde?