Hvorfor spille singler?

Vi har nok de fleste hørt dette uttrykket før:

“Betting er ikke en 100-meter sprint, men et maraton.”

Media-maratón

Med det menes det at man sjeldent vinner store penger innenfor en kort periode i betting-verdenen. Vi hører jo enkelte ganger i media om Ola som vant 24 millioner på tipping, eller Kari som satte noen hundrelapper på Leicester i 2015, men da må vi huske på at dette er spesielle unntak. Man må være tålmodig, dedikert og fornuftig i en lengre periode for å tjene penger i dette gamet.

Vi i Oddshjelpen spiller omtrent alltid singler, og dobler en sjelden gang. Her er grunnene til at vi gjør det sånn:

– Større sjanse for å vinne.
– Bedre muligheter til å føre regnskap som er oversiktelig. Kontroll!
– Flere vinnende spill, skaper positivisme.

Det er veldig mange der ute som spiller kombinasjonsspill med flere kamper. Der setter de litt på alle favorittene i løpet av dagen, og gjerne legger ut på sosiale medier hvor utrolig skuffende det var at noen favoritter sviktet og gjorde at de ikke vant xxxxx kr. Vi i Oddshjelpen startet også slik for en del år siden, men har gått bort fra dette nå. Det har ikke funket for oss, og det funker dessverre ikke for noen hvis målet er å tjene penger. Det er omtrent ALLTID noen favoritter som sklir på bananskallet i løpet av helga, og det er sjeldent noe info å finne om disse lagene som bookiene ikke har. Bare et lite tankeeksperiment, hvilken av disse to personene er det som sitter igjen med penger:

Ola Oddsbong: Satt ti spill i kombinasjon til 6384 i odds, ni går inn. Ingen gevinst!

Odd Oddshjelpen: Setter tre singler med snittoddds på 1.55. To av disse går inn, og gir en liten pluss.

Vi forstår at det er enkelte som spiller for underholdningens skyld, men vi leter etter VERDI. Verdi finner man sjeldent i HUB blant de store ligaene i England, Italia, Spania, Tyskland osv. Verdi er odds som vi mener ligger for høyt ut i fra for eksempel et lags form, spillertropp, insideinfo osv. Derfor har vi de siste månedene stort sett holdt oss til norsk fotball, og da gjerne de litt lavere divisjonene. Her henter vi info fra spillere, lagledere, fans og dere som følger oss! Det er vanskelig å slå bookmakerne alene, men sammen kan vi samle info som oddssetterne ikke har.