NordicBet

nordicbet_logo_360x132-1

Nordicbet er vel den som er mest kjent for dem som tipper på breddefotball. De stiller med odds helt ned til 5.Divisjon i norsk fotball! Noe som vi liker svært godt, for det er nettopp her i breddefotballen vi har hovedfokus. I casinoet på Nordicbet blir det gitt ut kontanter, bonuser og gratisspinn hver mandag. Det trengs bare å melde seg på og omsette for 2,500 kr. Mer om dette står på hjemmesiden deres. Nordicbet leverer også breddehockey, altså spill i 1.Divisjon. De har utvidet oddssortimentet sitt noe helt enormt det siste året, og på livebet-valgene har de over 400% flere valg enn i fjor. De streamer i tillegg toppkamper fra La Liga, Bundesliga, KHL og Champions Hockey League. De har i tillegg en app som det er svært enkelt å laste ned, og å sette i bruk.

NordicBet er stadig frempå med nye og spennende kampanjer, så her velger vi kun å referere til linken side de er kreative og nyskapende i markedet når det gjelder akkurat dette segmentet: NordicBet kampanjer.

Videre kan også NordicBet lokke med en meget god innskuddsbonus; Sett inn opptil 4,000 NOK, og ha det dobbelte å spille for. Det vil si at du på det meste kan sette inn 4,000 NOK, og ha 8,000 NOK å spille for inne på kontoen. Vi kommer til å benytte oss av denne bookmakeren en del fremover siden de tilbyr konkurransedyktig breddeodds og enkelte ganger har høyere odds enn resten på spillerspesialer. Har du ikke en bruker hos NordicBet allerede, så anbefaler vi å registrere deg i dag. Innskuddsbonus og registrering kan gjøres her: NordicBet 100 % innskuddsbonus opptil 4000 NOK.