Bookies

Her vil vi legge ut ulike bookies som vi benytter oss av når vi publiserer tips og analyser. Videre vil vi skrive litt om våre egne erfaringer rundt hver enkelt bookie, og hva de har å tilby på markedet når det gjelder odds, omfang av tilbud og innskuddsbonuser. I lengden lønner det seg å ha penger inne på flere bookmakere, siden det alltid lønner seg å spille på den beste oddsen til en hver tid. Enkelte ganger tenker man for eksempel at det ikke er så stor forskjell på 1.60 og 1.70 i odds. La oss ta et eksempel:

Ola Nordmann setter 1000 NOK på ti forskjellige singler som alle går inn med 1.60 i odds hver. Han har ikke søkt etter den beste oddsen, men kun spilt på den ene bookmakeren han er registrert hos. På disse spillene har han dermed tjent 6000 NOK.

Odd Oddshjelpen har spilt på akkurat de sammen spillene som Ola, men har sjekket ut og analysert oddsen hos flere boookmakere. Han klarte å finne disse ti spillene til en snittodds på 1.70. Dermed har han tjent 7000 NOK, 1000 NOK mer enn Ola selv om de har spilt på akkurat de samme spillene.

Fortsetter Ola og Odd denne trenden og oppnår hundre spill på omtrent samme odds vil forskjellen være enda større. Odd har da tjent 10 000 NOK mer enn Ola, selv om disse to har spilt på akkurat de samme spillene.

Nettopp derfor har vi laget en liste med anbefalte bookmakere, som vi anbefaler våre spillere å registrere seg hos. Plutselig henger den ene bookmakeren etter, og det er da vi må slå til for å tjene mest mulig.

Huskeregel: Betting er ikke en sprint, men et maraton!