Gameweek 26

Ny vri på ukens tips! Denne uken anbefales 6 spillere som vi tror kan ha innflytelse på helgens runde.

Magnus Wolff Eikrem (8.0) – Midtbanedirigenten har begynt å finne tilbake til storformen. Har sett ganske så bra ut de siste kampene og høyrefoten hans er giftig på dødballer. Levert 1 mål og 5 assist til nå og de tallene kan fort stige mot Sarpsborg til helgen.

Erling Braut Håland (7.5)  – Moldes store spisstalent står med 11 mål og 4 assist så langt denne sesongen. Møter nå Sarpsborg som ikke har vært gode i de siste og står med 7 strake tap i serien. Det kan fort bety mye offensive sjanser for Molde.

Herolind Shala (6.1) – En av Starts største bidragsryttere så langt denne høsten er nok ivrig etter å fortsette den gode formen sin. 2 mål og 3 assist så langt, men mye av det offensive spillet går gjennom Shala. Møter nå Tromsø borte, som tapte forrige kamp 1-5 mot KBK.

a375d1d5-fb7e-424d-a39f-1ccad3b30ccc
Shala håper på flere jubelscener når de gjester Tromsø på Alfheim.

Sam Johnson (9.0) – 3 mål og 1 assist på de to siste kampene før landslagspausa. Møter nå Kristiansund hjemme på Intility. VIF har sett gode ut i det siste, men kan svinge litt i prestasjoner.

Amin Nouri (5.2) – Høyrebacken er fast under Deila, og er veldig solid. Kan være farlig offensivt når han kommer brusende ned langs høyrekanten. VIF har sett veldig solide ut i de siste kampene og møter nå KBK.

nouri_amin.jpg
Amin Nouri – offensiv høyreback

Erik Tønne (5.2) – 6 mål og 4 assist står Tønne med til nå når det gjenstår 5 kamper av sesongen. Møter nå Bodø Glimt hjemme, og har fine kamper framover også.