Semifinaler

I kveld starter semifinalene av VM 2018! Vi gjør en vri på tipsene våre, og velger ut både selvskrevne spillere og differensialer for dere som trenger poeng for å ta igjen motstanderne deres. Vi velger ikke ut et lag, men plukker enkeltspillere. Ikke glem at spillerne også vil sanke poeng i bronsefinalene.

Selvskrevne

Jordan Pickford (vs Kroatia) 

Jordan Pickford er nok de selvsagte valget i mål før semifinalene. Møter det som på papiret er det svakeste laget igjen i turneringa – Kroatia. Kroatia har også 2 x 120 minutter i beina etter åttendels- og kvartfinalene. Hatt noen fenomenale redninger de siste kampene.

Kieran Trippier (vs Kroatia) 

Kieran Trippier har hatt solide bidrag både defensivt og offensivt på England, og har en aldeles utsøkt fot som slår nydelig innlegg fra høyresiden. Spurs-spilleren får også svært sjeldent gule kort, og her er det håp om både offensive målpoeng og en defensiv smultring. Spiller høyre vingback for engelsmennene, og tar også cornere fra høyresiden.

Kevin De Bruyne (vs Frankrike) 

Mange spår en målrik kamp mellom Frankrike og Belgia, og dermed må denne mannen med også. Fikk en mer offensiv rolle i forrige kamp mot Brasil, og de kom KDB virkelig til sitt rette. Dunket inn et langskudd, og ble kåret til banens beste av FIFA. Har også vært strålende i City-trøya i forrige sesong. Spiller!

55e820eb357097678976a08c.jpg
Denne offensive trioen må med før kveldens kamp mot Frankrike: De Bruyne (t.v), Hazard (midten) og Lukaku (t.h). 

Eden Hazard (vs Frankrike) 

Chelsea-spilleren er et must å ha i laget sitt inn mot semifinalene. I likhet med De Bruyne, er også Hazard uunnværlig for dette belgiske landslaget. 2 mål og 2 målgivende på 4 kamper hittil i mesterskapet, og er nøkkelen offensivt på et meget bra landslag.

Antoine Griezmann (vs Belgia) 

Elegante Griezmann spiller til daglig i Atletico Madrid, og er en meget meget god fotballspiller. Har en nøkkelrolle hos Frankrike, og har vist seg frem i flere mesterskap på rad nå. Har 3 mål og en målgivende til nå i mesterskapet, og tar også straffene hos Les Blues.

Harry Kane (vs Kroatia) 

Toppskåreren i mesterskapet med 6 mål. Disse målene har kommet på 3 straffer, ett deflection-goal, en tap-in og en heading. Mål er mål! Har det som på papiret skal være den enkleste veien til finalen, og det skal være mulig å få inn et mål eller to på dette Kroatia-forsvaret.

5410959.jpg
Trippier (t.v), Pickford (midten) og Kane (t.h) er alle selvskrevne valg før semifinalene i VM. 

Kylian Mbappé (vs Belgia) 

Han som garantert vinner prisen for mesterskapets unge spiller! Vi skjønner ingenting om det ikke skjer, da må eventuelt Rashford sikre England både finaleplass og gull i de to resterende kampene. Et steg til og med de fleste friidrettsutøvere ville misunnet, og en nese for målpoeng. En stor fremtid i vente for Kylian Mbappé. Står med 3 mål til nå i mesterskapet, i en alder av 19.

Romelu Lukaku (vs Frankrike) 

Nummer 2 på toppskårerlisten bak Harry Kane. Lukaku har rett og slett vært fremragende i dette mesterskapet, og står med 4 mål og 1 assist. Det er ikke bare målpoengene som har imponert oss. Lukaku har løpt enormt mye, og ikke minst smart. 2 mål har kommet med venstrefoten, ett med høyre og ett med hode. Har 2 mål opp til Harry Kane, kan det gå?

i.jpeg
Vi ønsker det belgiske forsvaret lykke til mot disse to franskmennene. 

 

Differensialer

Danjiel Subasic  (vs England)

Gjort flest redninger av de gjenværende keeperne med 12, og har en redningsprosent på 80.00 %. Også vist seg som en strålende strafferedder, gjennom å vinne to straffekonkurranser på rad på vei mot semifinalen. Spørsmålet er om låret er bra igjen etter kampen mot Russland? Kun valgt av 11.59 % her, og er den keeperen som starter som minst spillere har trua på.

image.jpg
Straffespesialist? Subasic har vært meget bra i de to foregående konkene. 

Maroune Fellaini (vs Frankrike)

Fellaini kan være en joker mot Frankrike. Inne på topp 10 lista vår over beste hodespillere i verden, og er alltid en fare i motstandernes boks. Har allerede skåret et mål til nå i mesterskapet, og det er ofte dødballene som blir avgjørende i slike viktige kamper. Fellaini er kun valgt av 2.80 % før semifinalene.

Ante Rebic (vs England)

Rebic står med 27 mål på 91 kamper fra start i klubbfotballen, og har 10 mål på 21 kamper fra start hos Kroatia. Løper og jobber på alt, noe som av ofte også dessverre fører til en del gule kort. Har skåret ett mål til nå i mesterskapet, og er valgt av 8.13 %.

Dries Mertens (vs Frankrike)

Starter han? Ingen vet, mest sannsynlig ikke. Men gjør han det, så kan Mertens være en meget fin diff før kampen mot Frankrike. Skåret masse av mål i Serie A i forrige sesong, og har også en del målgivende. Kun valgt av 10.54 %, men står som oransje..

0d6c49b99d71d8460d90192488050017.jpeg
Far og sønn? Disse to kan være fine å diffe med, men anbefaler å vente til lagene er ute. 

Nacer Chadli (vs Frankrike)

Det er spådd at Nacer Chadli skal ta plassen til suspenderte Meunier til denne kampen. Dermed kommer han enten til å spille høyre vingback eller ren back. Chadli er en bra spiller, med en fin fot, og er kun valgt av 4.88 %.

Ashley Young (vs Kroatia)

Her fikk vi en liten overraskelse når vi sjekke prosentandel; kun 6.49 %! Meget overraskende med tanke på den offensive og viktige rollen Young spiller hos England. Spiller venstre vingback, tar cornere og frispark, samt at han ofte kommer til innleggsposisjon.