Tre anbefalte – keepere og forsvar

Tre anbefalte premium keeper

Ederson (Man City – 5,5)

Fjorårets nye førstekeeper i City leverte varene sine meget godt. Endte opp på hele 16 CS og bare 26 innslupne mål. Reddet også 2 straffer i fjor.

Er et trygt valg dersom man vil ha en premium keeper som spiller fast. Kombiner han med en 4,0 keeper på benken og du slipper å styre med to roterende keepere.

David De Gea (Man Utd – 6,0)

Spanjolen var den keeperen som plukket flest poeng i fjor med sine 172. Ikke bare Spilte i så å si alle kampene (37) fra start og kommer nok til å være like bankers i år. 18 CS og 28 innslupne ble fasiten for De Gea i fjor. Litt stivere pris enn eksempelvis Ederson, og det er grunnet det ekstreme antallet redninger han hadde i fjor. 115 redninger endte De Gea på i fjor, og Ederson endte på 58. Tror du De Gea kommer til å være like enorm i år, så er han fortsatt et godt valg til 6,0 millioner.

Alisson (Liverpool – 5,5)

En dyr, men sårt trengt overgang for Liverpool. Nå har de fått en klassekeeper mellom stengene, og det kommer til å vise seg gull verdt. Har en enorm pasningsfot og har gode reflekser på strek. Det er gode egenskaper å ha som keeper på FPL. Sammen med forsvarssjefen Van Dijk så vil Alisson bidra til at Liverpool blir enda bedre defensivt enn de var forrige sesong.

Det eneste minuset med Alisson er at Liverpool har så gode spillere i de andre posisjonene når vi tenker på FPL. Vil man bruke en av tre plasser i Liverpool på keeper?

gettyimages-831713504
Vil De Gea levere like mye poeng som han gjorde i fjorårets sesong?

 

Tre anbefalte billige keepere

Lukasz Fabianski (West Ham – 4,5)

Den polske sisteskansen som har flyttet fra Wales til London og nærmere bestemt West Ham er klar for en ny sesong i Premier League. Til en fin pris 4.5, kommer han nok til å bli populær og mange håper nok han følger opp med noe i nærheten av sine 157 poeng i fjor. Fikk i fjor en del poeng på redninger og totalt endte det med 134 stykk. Tilsammen endte han med 14 bonuspoeng i fjorårets sesong. Så spørs det om han vil få den samme sesongen i ny klubb?

Asmir Begovic (Bournemouth – 4,5)

Bournemouth sin sisteskanse noterte seg for totalt 111 redninger i fjor. Om laget skal få en vellykket sesong i år også, er de avhengige av en Begovic i form. Har fint kampprogram i starten, så å ta inn Begovic som en av rotasjonskeeperne kan være en fin mulighet. Koster 4.5.

Ben Foster (Watford – 4,5)

Foster som i fjor rykket ned med WBA, er nå tilbake i det gjeve selskap med Watford. Kan også være et fint alternativ i de 3 første kampene. Får med seg en del redninger og bonus deretter. Roterer fint med eksempelvis Fabianski. PL-proven sisteskanse og et godt valg på fantasy.

 

Tre anbefalte premium forsvar

Andrew Robertson (Liverpool – 6,0)

Klopps foretrukne venstreback som tok alle fantasyfans med storm i fjorårets sesong. 12 bonus, 1 mål, 5 assist og 10 CS ble fasiten for venstrebacken i fjor. Allerede valgt av 15.3% og det tallet kommer nok til å stige. Liverpool har også greit kampoppsett i starten, så Robbo kan være et fint valg.

Benjamin Mendy (Man City – 6,0)

Backen som fikk hele fjorårets sesong ødelagt pga skader er nå endelig med i City troppen igjen og er troligvis i startoppstillingen. Guardiola har uttalt at Mendy kan brukes flere plasser og har så langt spilt mye venstre back/vingback i 3-5-2. Er offensiv i spillestilen og kan fort få inn en del offensive poeng. Starter med en tøff match mot Arsenal, ellers så spiller kampoppsettet på lag med City og Mendy.

Patrick Van Aanholt (Crystal Palace – 5,5)

Crystal Palace har et svært godt kampprogram i starten, sett bort i fra runde 2 hvor de møter Liverpool. Roy Hodgson har fått skikk på den defensive strukturen, og samtidig fosser Van Aanholdt oppover venstresiden. 5 mål og 3 målgivende i fjor, og hadde en strålende avslutning på sesongen. Med det kampprogrammet, god trener og store muligheter for målpoeng så er dette et godt valg til 5,5. Så hvis du verdsetter offensive poeng så er han verdt en million mer enn Tomkins (4,5) som spiller på samme lag.

VMfg4CV9_400x400
Kommer Van Aanholt til å starte årets sesong like godt som han avsluttet i fjor?

Tre anbefalte billige forsvarsspillere

James Tomkins (Crystal Palace – 4,5)

Stopperkjempen hos Crystal Palace var et populært valg hos mange i fjor og kommer nok til å bli det i år også. Endte på solide 99 poeng i fjor og ble med det Palace høyest poengsankende forsvarsspiller. Kan være fin å ha til kamper hvor det er forventet at de holder nullen.

Issa Diop (West Ham – 4,5)

Den nyinnkjøpte midtstopperen til West Ham er et beist av en midtstopper. Nokså uskrevet blad på fantasy. Tøffe kamper i starten, men som et rotasjonsalternativ og med den fine prisen 4.5 kan han være bra å ha i stallen. Har god tro på at West Ham blir mange hakk bedre under Manuel Pellegrini og en fast stopper til 4,5 der kan være god verdi.

Wan Bissaka (Crystal Palace – 4,0)

Crystal Palace ble et veldig solid defensivt lag etter Roy Hodgson tok over styringen. Her får vi en forsvarsspiller til 4,0 som tilsynelatende ser ut til å ha kapret plassen på høyreback. Ypperlig som alternativ på benken, og kan også være i startelleveren da Crystal Palace som nevnt har vist seg å være svært solide bakover.